Vindecarea Creierului

Stare de spirit • Concetrare • Somn

Procesul Neurofeedback

 

CARTOGRAFIERE 3D
ERPrep-WINEeg

Pasul 1

Cartografierea creierului, ne permite să analizăm activitatea undelor cerebrale în locații distincte. Fiecare creier are o „amprentă electrică” unică pe care o numim o hartă a creierului. Vă comparăm harta creierului cu o bază de date cu multe alte creiere. Din ani de cercetări ample, cunoaștem biomarkerii sau trăsăturile comune ale multor tulburări. De exemplu, copiii cu ADHD au toți o activitate excesivă de undă lentă în partea din față a creierului.

Cartografierea creierului va identifica activitatea neregulată din creier care vă determină să solicitați tratament. Văzând ce zone au activitate anormală, suntem capabili să dezvoltăm un protocol de instruire personalizat, unic pentru circumstanțele și obiectivele dvs.

Efectuăm hărți cerebrale dimineața în ambele locații. Procesul durează aproximativ o oră. Metoda utilizează o cască cu 23 senzori pe cap. Vom măsura apoi activitatea cerebrală în timp ce senzorii captează activitatea creierului. Datele vor fi apoi prelucrate prin baza noastră de date pentru a produce o imagine 3D a creierului.

Scanarea 3D a creierului (cartografiere ERPrep-WINEeg), efectuată la începutul sesiunilor de antrenament, ne arată cum funcționează la nivel de conectivitate și amplitudine rețelele neuronale, care sunt zonele hipoactive și hiperactive, se crează un protocol și apoi începem să antrenăm creierul pentru a elimina aceste modalități specifiece si ineficiente de functionare a creierului.

Pasul 2

Fiecare pacient participă la o consultație de 1 oră, unde neuroterapeutul nostru citește harta creierului. Ca parte a consultării, rezultatele EEG sunt simplificate, dezvăluind activitatea creierului. Combinând simptomele pe care le experimentează fiecare pacient și rezultatele hărții creierului, se creează un plan de antrenament neurofeedback ILF personalizat. Aceasta include ce zone ale creierului vor fi antrenate cu neurofeedback, numărul recomandat de sesiuni și orice alte sugestii de sănătate sau dietetice care se combină pentru a face ca procesul să fie cel mai eficient.

Pasul 3

Neurofeedback-ul antrenează creierul să opereze un nivel optim sau benefic prin condiționarea operantă. Clienții ascultă muzică calmantă, privind pe monitor feedback ul vizual pentru sesiuni de 30 de minute. Când activitatea creierului în locațiile specifice de antrenament atinge intervalul dorit, clientul este recompensat cu ajutorul feedback urilor visual, auditiv și tactil. Creierul tău dorește să audă tonurile, și să vadă imaginile placate, iar procesul de auto-antrenament este în curs. Cu fiecare ton și imagine, creierul tău se antrenează în continuare pentru a funcționa în intervalul mai eficient dorit. Cu 40-60 de sesiuni de antrenament în neurofeedback, creierul tău este antrenat și pregătit  pentru a funcționa efficient,  în mod natural la nivelul dorit, ceea ce duce în mod normal la reducerea semnificativă sau la eliminarea completă a simptomelor.

Neurofeedback-ul (NFB-ILF) vindecă creierul. Psihoterapia vindecă mintea. Împreună, neurofeedback-ul și psihoterapia pot crea schimbări și recuperări durabile. Neurofeedback-ul îmbunătățește funcția creierului, astfel încât să vă puteți angaja mai bine într-o varietate de circumstanțe ale vieții și să luați decizii mai conștiente și sănătoase pentru dvs.

Majoritatea clienților vin de 1 – 2 sau chiar 3 ori pe săptămână pentru antrenamentul în neurofeedback. Fiecare sesiune este programată timp de 1 oră. Unii clienți participă la activități intensive, aceștia venind pentru mai multe sesiuni pe zi pentru o perioadă de 1 săptămână.

Pasul 4

Prioritizăm îngrijirea și rezultatele clienților mai presus de orice. În general recomandăm 40-60 de sesiuni de neurofeedback consecvent pentru ca creierul să poată avea o schimbare durabilă.

Care sunt costurile?

Avem disponibile mai multe opțiuni diferite.
Luați legătura cu echipa noastră și vă vom oferi informații despre costul cartografierii creierului și al antrenamentului de neurofeedback.

Meniu
Call Now Button